מתכון למעורב ירושלמי

מצרכים:

1/2 כוס חד פעמי של מים
250 גרם לבבות עוף חצויים
250 גרם פרגיות חתוכות לקוביות
300 גרם כבד עוף חתוך לחצאים
250 גרם טחולים של עוף
50 גרם שומן כבש קצוץ דק דק
4 בצלים גדולים חתוכים לרצועות דקות
4 שיני שום קצוצות דק
1 כף תבלין שווארמה / למעורב
1 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל לפי הטעם 

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים ונותנים לזה לנוח בערך שעה
2. חותכים את הבצל לרצועות, במחבת מטגנים עד להזהבה
3. אל הבצל מוסיפים את התערובת עם חצי כוס מים ומערבבים.
4. ממשיכים לבשל ומערבבים מדי פעם
5. בתאבון 🙂

הערות:
* לא חייב את כל חלקי הפנים
* הכבד והלבבות צריכים הכשרה

 

מוצרים קשורים

סגירת תפריט

נשמח לשמוע ממכם





×
×

עגלת קניות