גלילת חזה עוף ממולאת בבשר טחון

מצרכים:

חצי קילו בשר טחון
1 בצל בינוני
3 שיני שום כתושות
1 כפית שטוחה של מרק עוף
1/2 כפית פפריקה
מעט מלח
מעט פלפל שחור
50 גרם צנוברים קלויים
מעט כוסברה קצוצה דק

לציפוי

קמח
ביצה
מעט פלפל שחור
פירורי לחם

אופן ההכנה:

1. מטגנים את הבצל במחבט עד להזהבה.
2. מוסיפים את השום והבשר הטחון מטגנים עד שהבשר מחליף צבע.
3. מוסיפים את התבלינים ומערבבים, מטכנים עוד קצת.
4. מורידים מהאש מוסיפים את הצנוברים ומקררים.
5. לוקחים את חזה העוף ופורסים דק שמים כף מהתערובת הבשר ומגלגלים בתוך ניילון נצמד.
6. מרתיחים סיר של מים חמים ומכניסים את הגלילות עוף כשהם עטופים בניילון נצמד ל 10 דקות.
7. מוצאים ומניחים על מסננת לקירור.
8. טובלים בקמח ביצה טרופה עם מעט תבלינים ומעבירים לפירורי לחם.
9. מטגנים במחבת עד להזהבה
10. בתאבון!

מוצרים קשורים

סגירת תפריט

נשמח לשמוע ממכם





×
×

עגלת קניות