עראייס דגים

חומרים לעראייס

1/2 ק"ג פילה דג לבן (רק הבשר) חתוך לקוביות קטנות
רבע חבילה פטרוזיליה קצוצה
3 בצלים חתוכים לקוביות ומטוגנים עד להזהבה
2 כפות צנוברים
1 ביצה
3 כפות פירורי לחם
2 שיני שום כתושות
כף פפריקה מרוקאית גרוסה
4 כפות שמן זית
גרידת לימון משני לימונים
2 פלפלים חריפים קצוצים
מלח
פלפל שחור גרוס
מיני פיתות או פיתה חתוכה לשניים

אופן הכנה:

1. מערבבים את כל החומרים, אפשר במיקסר או ביד.
2. משמנים את הפיתות מבפנים עם שמן זית
3. ממלאים את הפיתות בתערובת
4. צולים על הגריל או המנגל, צורבים משני הצדדים
5. מומלץ להגיש עם עגבניות מגורדות וטחינה ירוקה
6. בתאבון

מוצרים קשורים

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות