מתכון לשווארמה בבית

מצרכים:

1 קילו בשר שווארמה / פרגיות
100 גרם שומן כבש
פחית שימורים ריקה
נייר כסף
מעט מלח
מעט פלפל
מעט תבלין למעורב.
עגבניה
חצי בצל
חצי כוס שמן זית
שיפוד עדיף ממתכת

אופן ההכנה:

1. לערבב את משר השווארמה בקערה יחד עם המלח פלפל, תבלין מעורב ושמן הזית.
2. את הפחית של השימורים פותחים משני הצדדים, צד אחד סוגרים עם נייר כסף, את הצד הזה מניחים למטה.
3. מסדרים חתיכות בתוך הפחית דרך השיפוד (שממוקם באמצע) עד לתחתי שכבות שכבות.
4. שמסיימים, מוסיפים את השומן מלמעלה בצל ועגבנייה.
5. להניחת בתבנית ולהכניס לתנור בחום גבוה, שהבצל משחיר להוציא את הפחית.
6. למרוח את השיפוד בנוזלים שבתבנית ולהכניס שוב לתנור.
7. להוציא ופלרוס מול האורחים.
8. בתאבון 🙂

מוצרים קשורים

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות