מתכון לצלי בשר עם ערמונים

מצרכים:

5/6 פרוסות בשר מס 5 מורתחות (
2 בצלים
גדולים
2 קופסאות שימורים של פטריות פרוסות או שלמות
2 שקיות ערמונים (לא חובה)
שקית רוטב צלי בקר

אופן ההכנה

1. לחתוך את הבצלים לפרוסות דקות ולטגן עד שהבצל שקוף ממש, להוסיף את הפטריות ולטגן היטב עד שהבצל זהוב.
2. להוסיף את השקית רוטב צלי בקר, כף מרק עוף, כף כמון, מעט מלח ו 2כפות אבקת מרק פטריות (לא חובה) לערבב הכל היטב.
3. לשפוך מהציר בשר (המים עם הירקות שהרתחנו בהם את הבשר בלי הירקות משתמשים רק במים האלה שנקראים ציר)
4.מערבבים היטב ומכניסים את הפרוסות בשר מסדרים אותם יפה בסיר ומוסיפים עוד קצת מהציר שהפרוסות בשר מכוסות (אם אין מספיק מים בציר לשפוך מים רותחים מהקומקום על הבשר)
5. לשפוך את השקיות של הערמונים במחבת ולקלות אותם עם מעט מלח 2 דקות גג ולהוסיף לסיר, לבשל את הבשר על אש בינונית בערך שעה לערבב לכסות את הסיר.
6. אחרי שעה בערך בודקים מערבבים ומנמיכים את האש ומבשלים עוד שעה.
7. לבדוק אם צריך להוסיף קצת מים ולתת לזה להתבשל היטב, לתקן תיבול אם צריך או חסר הרוטב צריך להגיע למצב שהוא סמיך סמיך והבשר רך כמו חמאה.
8. בתאבון 🙂

מוצרים קשורים

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות