מתכון למוסקה חציל ממולא

מצרכים לרוטב:
6 חצילים גדולים
קופסת עגבניות מרוסקות
5 עגבניות
1 בצל גדול
2 פלפלים חריפים
שמן
כורכום
פפריקה אדומה
מלח
פלפל שחור
מרק עוף
סיר שטוח ורחב

אופן ההכנה:

1. להכין יום קודם פרוסות חצילים של כסנטימטר, ולהשאיר בצד שיגירו נוזלים.
2. קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים עם מעט שמן
3. להוסיף עגבניות מגורדות ועגבניות מרוסקות מהקופסה, פפריקה, שמן, מלח, כרכום, פלפל שחור ומעט מרק עוף ולערבב היטב.
4. להוסיף לסיר מים חצי מהגובה ולבשל.

מצרכים לבלילה:

1 ק"ג בשר טחון
בצל
חבילת פטרוזיליה
מלח
פלפל שחור גרוס
כמון
מעט קינמון
אגוז מוסקט מגורד
שמן

אופן ההכנה:

1. לקחת מהעיסה ולמלא בין שני חצילים
2. להכין בצלחת קמח, בקערית נפרדת לערבב ביצים, מחבת שטוחה ושמן לטיגון על להבה גדולה.
3. לטבול את החציל היטב משתי צדדיו בקמח ואחר כך בביצה.
4. לטגן את החצילים ולהניח בצד.
5. בודקים שהרוטב בסיר רותח, להניח את החצילים בצפיפות זה לצד זה ולבשל כ – 40 דקות ולשמור שלא יישרף.
6. בהצלחה ובתאבון!

מוצרים קשורים

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות