מתכון לאסאדו טעים במיוחד

חומרים:
1.5 קילו שפונדרה נתח הידוע גם כ"בשר אסדו"
שום (רצוי שום כתוש)
מלח גס
פלפל שחור גרוס
שמן זית

אופן ההכנה:
1. מרפדים תבנית בנייר כסף ומפזרים בצורה אחידה בתחתית בתחתית מלח גס
2. מערבבים בקערה את השום, מלח, פלפל עם השמן זית, מצפים את הנתח אסאדו מעסים אותו עד שכל התערובת תחדור פנימה.
3. את האסדו מניחים על המלח גס בתבנית שהחלק השומני כלפי מטה
4. מחממים תנור לחום הכי גבוהה ומכניסים את הנתח ל 30 דקות.
5. מנמיכים את התנור ל 100 מעלות ועוטפים את הנתח בנייר כסף, משאירים בתנור לכ 6 שעות.
6. בתיאבון 🙂

מוצרים קשורים

אמנון
דג בריכה, אחד מהפופולריים בישראל. בעל רמת שומן נמוכה ומכיל אומגה וויטמינים שונים. מומלץ להכין על הגריל או בטיגון, ניתן גם לאפות בתנור.
סגירת תפריט

נשמח לשמוע ממכם





×
×

עגלת קניות