לחמניות אפויות במילוי בשר

חומרים לבצק:

קילו קמח
כף מלח
4 כפות סוכר
2 כפות שמרים יבשים
2.5 כוסות מים
1/2 כוס שמן

חומרים למילוי:

1/2 קילו בשר טחון
בצל גדול קצוץ
מלח, פלפל, פפריקה אדומה, רסק עגבניות

אופן ההכנה:

1. מתחילים עם הבצק, שמים את כל החומרים במיקסר למעט המלח, צריך ללוש את הבצק לכדור חלק ונעים למגע.
2. נותנים לבצק לנוח ולטפוח, שהבצק טפח לפוצץ ולתת לו לטפוח שוב.
3. בזמן ההתפחה מכינים את המילוי
4. שלב א' מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
5. מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן.
6. שהבשר מתחיל להתבשל מוסיפים את התבלינים לפי טעם עם כף רסק עגבניות.
7. מקררים את המילוי
8. מחלקים את הבצק ל 20 כדורים (או יותר, תלוי באיזה גודל רוצים את הלחמניה) וממלאים במילוי.
9. מכניסים לתנור שחומם לפני 200 מעלות ואז מורידים ל- 180 מעלות, כ- 45 דקות עד לאפייה והזהבה.
10. בתאבון 🙂

מוצרים קשורים

סגירת תפריט

נשמח לשמוע ממכם





×
×

עגלת קניות