כדורי תפוחי אדמה ממולאים בשר

מצרכים:

4-7 תפו"א מהסוג האדום עדיף
500 גרם בשר בקר טחון
1 בצל קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות דק
חופן של כוסברה קצוצה דק
מלח ופלפל
תבלינים לפי טעם
פרורי לחם
4 חלבונים של ביצים (את החלמונים להוסיף לציפוי)
1 סלסלת פטריות שמפיניון קצוצות
4 כפות קמח

אופן הכנת המילוי:

1. מטגנים בצל עד להזהבה
2. מוסיפים את השום ומטגנים דקה מוסיפים את הפטריות.
3. מוסיפים את הבשר ומתבלנים, מטגנים עד שהבשר משנה את הצבע שלו.
4. מעבירים למסננת ונותנים לנוזלים לרדת, מקררים.

אופן ההכנה הכדורים:

1. בסיר גדול מבשלים את התפו"א עם הקליפה וקצת מלח
2. לאחר שתפו"א רך עם זאת לא רך מדי, מוצאים מהסיר ומעבירים למסננת.
3. לאחר שהתקרר מעט, מקלפים את התפו"א, מתבלים במלח ופלפל, שני חלבונים של ביצים ו – 4 כפות קמח.
4. מערבבים היטב, במידה והתערובת נוזלית מדי אפשר להוסיף עוד קצת קמח.
5. ביד לוקחים מעט מהתערובת של התפו"א וממלאים בבשר סוגרים ומגלגלים כמו קובה.
6. מגלגלים בקמח ביצים ופירורי לחם
7. לטגן בשמן עמוק עד שיהיה זהוב ויפה

מוצרים קשורים

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות